Glass transition behavior of carnosine and its impact as a protectant on freeze-dried lactic acid bacteria

業績名 Glass transition behavior of carnosine and its impact as a protectant on freeze-dried lactic acid bacteria
年度 2021
研究機関名 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 [Mikajiri
Shuto
Kawai
Kiyoshi] Hiroshima Univ
Grad Sch Biosphere Sci
I-4-4 Kagamiyama
Hiroshima 7398528
Japan
[Sogabe
Tomochika
Cao
Ruodan
Kawai
Kiyoshi] Hiroshima Univ
Grad Sch Integrated Sci Life
I-4-4 Kagamiyama
Hiroshima 7398528
Japan
[Kikawada
Takahiro] Inst Agrobiol Sci
Natl Agr & Food Res Org NARO
I-2 Owashi
Tsukuba
Ibaraki 3058634
Japan
[Suzuki
Toru] Tokyo Univ Marine Sci & Technol
Off Liaison & Cooperat Res
Minato Ku
4-5-7 Konan
Tokyo 1088477
Japan
発表論文(都道府県機関) FOOD BIOPHYS.MAR.2022.17.1.1.9.2022.03
課題
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる