業績名 | Glass transition behavior of carnosine and its impact as a protectant on freeze-dried lactic acid bacteria |
---|---|
年度 | 2021 |
研究機関名 | 国立研究開発法人農業・食品産業技術総合研究機構 |
発表者所属 | |
発表者 |
[Mikajiri Shuto Kawai Kiyoshi] Hiroshima Univ Grad Sch Biosphere Sci I-4-4 Kagamiyama Hiroshima 7398528 Japan [Sogabe Tomochika Cao Ruodan Kawai Kiyoshi] Hiroshima Univ Grad Sch Integrated Sci Life I-4-4 Kagamiyama Hiroshima 7398528 Japan [Kikawada Takahiro] Inst Agrobiol Sci Natl Agr & Food Res Org NARO I-2 Owashi Tsukuba Ibaraki 3058634 Japan [Suzuki Toru] Tokyo Univ Marine Sci & Technol Off Liaison & Cooperat Res Minato Ku 4-5-7 Konan Tokyo 1088477 Japan |
発表論文(都道府県機関) |
FOOD BIOPHYS.MAR.2022.17.1.1.9.2022.03 |
課題 | |
カテゴリ |