Structural analysis of a novel antimutagenic compound, 4-hydroxypanduration A, and the antimutagenic activity of flavonoids in a Thai spice, fingerroot against mutagenic heterocyclic amines.

業績名 Structural analysis of a novel antimutagenic compound, 4-hydroxypanduration A, and the antimutagenic activity of flavonoids in a Thai spice, fingerroot against mutagenic heterocyclic amines.
年度 2001
研究機関名 国際農林水産業研究センター
発表者所属
発表者 国際農林水産業研究センター 中原 和彦
食品総合研究所 新本 洋士
食品総合研究所 竹中 真紀子
食品総合研究所 亀山 眞由美
食品総合研究所 小野 裕嗣
食品総合研究所 吉田 充
食品総合研究所 永田 忠博
食品総合研究所 津志田 藤二郎
発表論文(都道府県機関)
課題 根茎菜類等の機能成分の検索と作用機作の解明
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