Purification and identification of 1-deoxynojirimycin (DNJ) in okara fermented by Bacillus subtilis B2 from Chinese traditional food (Meitaoza)

業績名 Purification and identification of 1-deoxynojirimycin (DNJ) in okara fermented by Bacillus subtilis B2 from Chinese traditional food (Meitaoza)
年度 2009
研究機関名 国際農林水産業研究センター
発表者所属
発表者 China Agricultural University,Zhu, Y.
国際農林水産業研究センター,利用加工領域,Yoshihashi Tadashi
発表論文(都道府県機関) Journal of Agricultural and Food Chemistry,58(7)(7),4097-4103
課題 (5)アジアの伝統食品・農作物の機能性と品質要因の解明並びに有効利用技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる