RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature

業績名 RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature
年度 2010
発表者所属
発表者 食品総合研究所,城間力
食品総合研究所,朴正一
食品総合研究所,Muhammad Imran Al-Haq
食品総合研究所,荒金光弘
食品総合研究所,池正和
食品総合研究所,徳安健
発表論文(都道府県機関) RT-CaCCO process: An improved CaCCO process for rice straw by its incorporation with a step of lime pretreatment at room temperature,(online),doi:10.1016/j.biortech.2010.11.086-,2010.11
課題 A220 通常稲わら・麦わら変換技術の統合・最適化
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる