Application of a qualitative and quantitative real-time polymerase chain reaction method for detecting genetically modified papaya line 55-1 in papaya products

業績名 Application of a qualitative and quantitative real-time polymerase chain reaction method for detecting genetically modified papaya line 55-1 in papaya products
年度 2012
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 国立衛研,Kosuke Nakamura
国立衛研,Hiroshi Akiyama
衛研
星薬科大,Yuki Takahashi
国立衛研,Tomoko Kobayashi
国立衛研,Akio Noguchi
神奈川県衛研,Kiyomi Ohmori
消費技術センター,Masaki Kasahara
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,Kazumi Kitta
星薬科大,Hiroyuki Nakazawa
国立衛研,Kazunari Kondo
国立衛研,Reiko Teshima
発表論文(都道府県機関) Food Chemistry,136(2),895-901,2013.1
課題 信頼性確保のための原材料・生産履歴判別等の技術開発と標準化
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる