Purification and concentration of Antioxidative dipeptides obtained from chicken extract and their application as functional food

業績名 Purification and concentration of Antioxidative dipeptides obtained from chicken extract and their application as functional food
年度 2012
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 (独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,Hiroshi Nabetani
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,Shoji Hagiwara
Tokai Bussan,Nobuya Yanai
Tokai Bussan,Shigenobu Shiotani
UNU Fellow,Joosh Baljinnyam
Univ. Tsukuba,utoshi Nakajima
発表論文(都道府県機関) Journal of Food and Drug Analysis,20(1),179-183,2012.4
課題 先端技術を活用した流通・加工利用技術及び評価技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる