A trial of human electromyography to evaluate texture of softened foodstuffs prepared with freeze-thaw impregnation of macerating enzymes

業績名 A trial of human electromyography to evaluate texture of softened foodstuffs prepared with freeze-thaw impregnation of macerating enzymes
年度 2013
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 広島食工技セ,Sayaka Nakatsu
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,Kaoru Kohyama
広島食工技セ,Yayoi Watanabe
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,Fumiyo Hayakawa
広島食工技セ,Kenya Shibata
広島食工技セ,Koji Sakamoto
九大・農院,Mitsuya Shimoda
発表論文(都道府県機関) Innovative Food Science and Emerging Technologies,21,188-194,2014.1
課題 食味・食感特性の評価法及び品質情報表示技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる