Linear and non-linear rheology of mixed polysaccharide gels. Pt. II. Extrusion, compression, puncture and extension tests and correlation with sensory evaluation

業績名 Linear and non-linear rheology of mixed polysaccharide gels. Pt. II. Extrusion, compression, puncture and extension tests and correlation with sensory evaluation
年度 2013
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 大阪市立大,Tom Brenner
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,Fumiyo Hayakawa
三栄源エフエフアイ,Sayaka Ishihara
横浜国立大,Yoshimi Tanaka
三栄源エフエフアイ,Makoto Nakauma
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,Kaoru Kohyama
タイ国・SSR大,Piyada Achayuthakan
三栄源エフエフアイ,Takahiro Funami
大阪市立大,Katsuyoshi Nishinari
発表論文(都道府県機関) Journal of Texture Studies,45(1),30-46,2014.1
課題 食味・食感特性の評価法及び品質情報表示技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる