業績名 | Reduction of the degradation activity of umami-enhancing purinic ribonucleotide supplement in miso by the targeted suppression of acid phosphatases in the Aspergillus oryzae starter culture |
---|---|
年度 | 2013 |
研究機関名 | 農業・食品産業技術総合研究機構 |
発表者所属 | |
発表者 |
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,退職,Junichiro Marui (独)農業・食品産業技術総合研究機構,契約職員,Sawaki Tada (独)農業・食品産業技術総合研究機構,退職,Mari Fukuoka ビオック,Yutaka Wagu ビオック,Yohei Shiraishi 愛知食工技セ,Noriyuki Kitamoto ナカモ,Tatsuya Sugimoto (独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,応用微生物研究領域,Ryota Hattori (独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,応用微生物研究領域,Satoshi Suzuki (独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,応用微生物研究領域,Ken-Ichi Kusumoto |
発表論文(都道府県機関) |
International Journal of Food Microbiology,166(2),238-243,2013.9 |
課題 | 新需要創出のための生物機能の解明とその利用技術の開発 |
カテゴリ |