Reduction of the degradation activity of umami-enhancing purinic ribonucleotide supplement in miso by the targeted suppression of acid phosphatases in the Aspergillus oryzae starter culture

業績名 Reduction of the degradation activity of umami-enhancing purinic ribonucleotide supplement in miso by the targeted suppression of acid phosphatases in the Aspergillus oryzae starter culture
年度 2013
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 (独)農業・食品産業技術総合研究機構,退職,Junichiro Marui
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,契約職員,Sawaki Tada
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,退職,Mari Fukuoka
ビオック,Yutaka Wagu
ビオック,Yohei Shiraishi
愛知食工技セ,Noriyuki Kitamoto
ナカモ,Tatsuya Sugimoto
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,応用微生物研究領域,Ryota Hattori
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,応用微生物研究領域,Satoshi Suzuki
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,応用微生物研究領域,Ken-Ichi Kusumoto
発表論文(都道府県機関) International Journal of Food Microbiology,166(2),238-243,2013.9
課題 新需要創出のための生物機能の解明とその利用技術の開発
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