Behavior of histamine-producing bacteria in shimesaba, raw mackerel salted and marinated in vinegar during processing and storage at various temperatures.

業績名 Behavior of histamine-producing bacteria in shimesaba, raw mackerel salted and marinated in vinegar during processing and storage at various temperatures.
年度 2013
研究機関名 水産総合研究センター
発表者所属
発表者 独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所,水産物応用開発研究センター,衛生管理グループ,舊谷亜由美
青森県農林総合研究センター,松原久
青森県農林総合研究センター,石川哲
独立行政法人水産総合研究センター,中央水産研究所 ,水産物応用開発研究センター,衛生管理グループ,里見正隆
発表論文(都道府県機関) Fisheires Science,79(4),-/-,725-733,2013.7
課題 (ア)水産物の安全と消費者の信頼を確保する技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる