Dietary and seasonal effects on the dorsal meat lipid composition of Japanese(Silurus asotus) and Thai catfish(Clarias macrocephalus and hybrid Clarias macrocephalus and Clarias galipinus)

業績名 Dietary and seasonal effects on the dorsal meat lipid composition of Japanese(Silurus asotus) and Thai catfish(Clarias macrocephalus and hybrid Clarias macrocephalus and Clarias galipinus)
年度 2002
研究機関名 食品総合研究所
発表者所属
発表者 食品総合研究所 食品機能部 機能生理研 N. Shirai
食品総合研究所 食品機能部 機能生理研 H. Suzuki
S. Tokairin
H. Ehara
S. Wada
発表論文(都道府県機関)
課題 記憶に及ぼす高度不飽和脂肪酸及びポリフェノール等の相互作用の解明 記憶に及ぼす高度不飽和脂肪酸及びポリフェノール等の相互作用の解明
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