Effect of Physiological Changes in Potato Tubers (Solanum tuberosum L.) after Low temperature Storage on the Level of Acrylamide Formed in Potato Chios

業績名 Effect of Physiological Changes in Potato Tubers (Solanum tuberosum L.) after Low temperature Storage on the Level of Acrylamide Formed in Potato Chios
年度 2003
研究機関名 農業技術研究機構
発表者所属
発表者 農業技術研究機構 Yoshihiro Chuda(食総研)
Hiroshi Ono(食総研)
Hiroshi Yada(食総研)
Akiko Ohara-Takada
Chie Matsuura-Endo
Motoyuki Mori
発表論文(都道府県機関)
課題 ばれいしょ加工時のアクリルアミド生成に関わる要因解明と低生成型品種・系統の選定
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる