Postmortem changes in bovine troponin T isoforms on two- dimensional electrophoretic gel analyzed using mass spectrometry and western blotting: The limited fragmentation into basic polypeptides

業績名 Postmortem changes in bovine troponin T isoforms on two- dimensional electrophoretic gel analyzed using mass spectrometry and western blotting: The limited fragmentation into basic polypeptides
年度 2006
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 農業・食品産業技術総合研究機構 畜産草地研究所   食肉プロテオーム研究チーム Susumu Muroya
Mayumi Ohnishi-Kameyama
Mika Oe
Ikuyo Nakajima
Koichi Chikuni
発表論文(都道府県機関)
課題 h.乳肉の美味しさ等の品質に影響を与える因子の解明と新たな評価法の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる