An evaluating technique for variety compatibility of fruit applied to near infrared (NIR) Brix calibration system: a case study using Brix calibration for nectarines

業績名 An evaluating technique for variety compatibility of fruit applied to near infrared (NIR) Brix calibration system: a case study using Brix calibration for nectarines
年度 2007
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 トリノ大学,Giorgio Reita
トリノ大学,Cristiana Peano
契約研究員,Sirinnapa Saranwong
農業・食品産業技術総合研究機構,Sumio Kawano
発表論文(都道府県機関) Journal of Near Infrared Spectroscopy,16(2),83-89,2008
課題 e.農産物・食品の機能性評価技術の開発及び機能性の解明
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる