Kinetics of light-induced cis-trans isomerization of four piperines and their levels in ground black peppers as determined by HPLC and LC/MS

業績名 Kinetics of light-induced cis-trans isomerization of four piperines and their levels in ground black peppers as determined by HPLC and LC/MS
年度 2007
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 Uiduk Univ,Nobuyuki Kozukue
Uiduk Univ,Mal-Sun Park
Uiduk Univ,Suk-Hyun Choi
Uiduk Univ,Seung-Un Lee
農業・食品産業技術総合研究機構,Mayumi Ohnishi-Kameyama
USDA,Carol E.Levin
USDA,Mendel Friedman
発表論文(都道府県機関) Journal of Agricultural and Food Chemistry,55(17),7131-7139,2007
課題 f.高性能機器及び生体情報等を活用した食品評価技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる