Comparison of angiotensin I-converting enzyme inhibitor activities of pre-fermented Douchi (a Chinese traditional fermented soybean food) started with various cultures

業績名 Comparison of angiotensin I-converting enzyme inhibitor activities of pre-fermented Douchi (a Chinese traditional fermented soybean food) started with various cultures
年度 2009
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 中国農業大学,Feng-Juan Li
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,食総研,食品機能研究領域,栄養機能ユニット,八巻幸二
発表論文(都道府県機関) International Journal of Food Engineering,5(2),Article 10,2009.6
課題 e.農産物・食品の機能性評価技術の開発及び機能性の解明
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる