Effect of Different Postharvest Temperatures on the Accumulation of Sugars, Organic Acids, and Amino Acids in the Juice Sacs of Satsuma Mandarin (Citrus unshiu Marc.) Fruit

業績名 Effect of Different Postharvest Temperatures on the Accumulation of Sugars, Organic Acids, and Amino Acids in the Juice Sacs of Satsuma Mandarin (Citrus unshiu Marc.) Fruit
年度 2012
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 (独)農業・食品産業技術総合研究機構,果樹研,カンキツ研究領域,松本光/CA
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,果樹研,カンキツ研究領域,生駒吉識
発表論文(都道府県機関) Journal of Agricultural and Food Chemistry,60(39),9900-9909,2012.9
課題 農畜産物の品質評価・保持・向上技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる