Overexpression of vacuolar H+-ATPase-related genes in bottom-fermenting yeast enhances ethanol tolerance and fermentation rates during high-gravity fermentation

業績名 Overexpression of vacuolar H+-ATPase-related genes in bottom-fermenting yeast enhances ethanol tolerance and fermentation rates during high-gravity fermentation
年度 2012
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 京都大学,Sonoko Hasegawa
アサヒビール,Tomoo Ogata
京都大学,Koichi Tanaka
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,野茶研,野菜病害虫・品質研究領域,野菜品質・機能性研究グループ,安藤聡
奈良先端大,Hiroshi Takagai
京都大学,Jun Shima/CA
発表論文(都道府県機関) Journal of the Institute of Brewing,118(2),179-185,2012.
課題 新需要創出のための生物機能の解明とその利用技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる