Effect of natural light periods on rutin, free amino acid and vitamin C contents in the sprouts of common (FagopyrumesculentumMoench) and tartary(F. tataricumGaertn.) buckwheats

業績名 Effect of natural light periods on rutin, free amino acid and vitamin C contents in the sprouts of common (FagopyrumesculentumMoench) and tartary(F. tataricumGaertn.) buckwheats
年度 2006
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 農業・食品産業技術総合研究機構 北海道農業研究センター 機能性利用研究北海道サブチーム Sun-Ju Kim
特別研究員 Sun-Ju Kim
帯広畜産大学 Chiami Kawaharada 
Tatsuro Suzuki
Katsuichi Saito
Naoto Hashimoto
Shigenobu Takigawa
Takahiro Noda
Chie Matsuura-Endo
Hiroaki Yamauchi
発表論文(都道府県機関)
課題 a.いも類・雑穀等の機能性の解明と利用技術の開発 b.野菜・茶の免疫調節作用、生活習慣病予防作用を持つ機能性成分の評価法と利用技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる