Effects of fucoxanthin ddition to ground chicken breast meat on lipid and colour stability during chilled storage, before and after cooking.

業績名 Effects of fucoxanthin ddition to ground chicken breast meat on lipid and colour stability during chilled storage, before and after cooking.
年度 2008
研究機関名 水産総合研究センター
発表者所属
発表者 農業・食品産業技術総合研究機構,佐々木啓介
水産総合研究センター,中央水産研究所,利用加工部,機能評価研究室,石原賢司
水産総合研究センター,中央水産研究所,利用加工部,機能評価研究室,小山田千秋
北海道立中央水産試験場,佐藤暁之
北海道立中央水産試験場,福士暁彦
岡山県総合畜産センター,荒金知宏
農業・食品産業技術総合研究機構,本山三知代
農業・食品産業技術総合研究機構,山崎信
農業・食品産業技術総合研究機構,三津本充
発表論文(都道府県機関) Asian-Australasian Journal of Animal Science,21(7),1067-1072
課題
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