Increased intramuscular fat improves both ‘chewiness’ and ‘hardness’ as defined in ISO5492:1992 of beef Longissimus muscle of Holstein × Japanese Black F1 steers

業績名 Increased intramuscular fat improves both ‘chewiness’ and ‘hardness’ as defined in ISO5492:1992 of beef Longissimus muscle of Holstein × Japanese Black F1 steers
年度 2012
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 (独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,佐々木啓介
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,本山三知代
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,成田卓美
発表論文(都道府県機関) Animal Science Journal,83,338-343,2012.4
課題 農畜産物の品質評価・保持・向上技術の開発
カテゴリ

こんにちは!お手伝いします。

メッセージを送信する

こんにちは!お手伝いします。

リサちゃんに問い合わせる