Characterization and classification of Japanese consumer perceptions for beef tenderness using descriptive texture characteristics assessed by a trained sensory panel

業績名 Characterization and classification of Japanese consumer perceptions for beef tenderness using descriptive texture characteristics assessed by a trained sensory panel
年度 2013
研究機関名 農業・食品産業技術総合研究機構
発表者所属
発表者 (独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,佐々木啓介
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,本山三知代
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,成田卓美
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,萩達朗
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,尾嶋孝一
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,大江美香
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,中島郁世
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,橘内克弘
宮城県畜試,齊藤陽介
茨城大農,羽鳥ひかり
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,室谷進
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産物研究領域,野村将
茨城大農,宮口右二
(独)農業・食品産業技術総合研究機構,畜草研,畜産研究支援センター,千國幸一
発表論文(都道府県機関) Meat Science,96,994-1002,2014.2
課題 農畜産物の品質評価・保持・向上技術の開発
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