長澤幸一

所属機関名 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構 北海道農業研究センター
肩書き 主任研究員
氏名 長澤幸一
連絡先(電話番号) 011-857-9490
所在都道府県名 北海道
見える化ID 000146
URL http://researchmap.jp/read0051407/
カテゴリ 加工 機能性 栽培技術

研究情報

2021年度   穂発芽性に優れた秋まき超強力コムギ品種「ゆめちから2020」の育成

2021年度   低吸油性食品素材、及びその利用

2015年度   長野県が企業と協働で行う森林づくり活動

2014年度   Preparation of Calcium- and Magnesium-Fortified Potato Starches with Altered Pasting Properties

2012年度   Influence of Higher Growing Season Temperatures on the Yield Components on Winter Wheat (Triticum aestivum L.). Crop Science

2012年度   Evaluation of fresh pasta-making properties of extra-strong common wheat (Triticum aestivum L.)

2012年度   小麦新品種「みのりのちから」

2012年度   Influence of Higher Growing Season Temperatures on the Yield Components on Winter Wheat (Triticum aestivum L.).

2012年度   Evaluation of fresh pasta-making properties of extra-strong common wheat (Triticum aestivum L.)

2012年度   Influence of Higher Growing Season Temperatures on the Yield Components on Winter Wheat (Triticum aestivum L.)

2011年度   Effect of allelic variation in three glutenin loci on dough properties and bread-making qualities of winter wheat

2011年度   Effect of Growing Environment of Soft Wheats on Amylose Content and Its Relationship with Cookie and Sponge Cake Quality and Solvent Retention Capacity

2011年度   国産もち小麦「もち姫」を含む国産小麦パンの製パン性および特徴的物性の解析

2011年度   Effect of Growing Environment of Soft Wheats on Amylose Content and Its Relationship with Cookie and Sponge Cake Quality and Solvent Retention Capacity.

2010年度   湯種製パン法の食パン生地の特性と得られたパンの品質、食感の特徴

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